Så där ja!

Trots världens sämsta derbyväder (vi köpte AIK-ponchos! haha) och att jag förmodligen aldrig blir frisk efter regn och kyla,  så var det himla trevligt. VI VANN!!


Är det min hand som ser mongo ut? det måste vara halsduken...


Vi ser hur solen stiger över Råsundaaaaaa!

It's derbytime! Norra stå kl 20.00: AIK-Hammarby!

we 5-27

fixade man ju

Niiiice

Kolla min nya klocka! Asasnygg juh!  måste bara fatta hur man byter dag och datum...och jag alltid väldigt svårt att förstå digitala klockor. Mystico! Kan lätt leva med fel datum eftersom den är fantastiskt snygg!



irri

ibland är jag så löjligt lätt att provocera! det stör mig men HELVETE vad jag blir irriterad på puckade människor som verkar älska att långsamt driva mig till vansinne! LÅT MIG VA!!

plans

Igår blev det öl på Mosebacke och på torsdag blir det derby på Råsunda. Börjar fylla luckorna...bara fredag och söndag kvar nu!

vad gör jag nura?

Hm...kollade igenom min kalender för veckan som kommer och såg att jag har jättemycket tid över!

måndag: ingenting
tisdag: kör
onsdag: möte (och lön!)
torsdag: ingenting
fredag: ingenting
lördag: tjejmiddag
söndag: ingenting

Det måste vara rekord, så här ledig har jag inte varit på månader!!!

Får minsann lite panik över det här...fika nån?

ARG

Ja...jag har spelat cup i helgen och det gick inte alls bra!!. Ut i semi på straffar...vi ledde med 2-0 men tappade allt sista 10 min. Besivkelsen är enorm och ilskan stor. Hade jag haft råd skulle jag lätt slagit av en klubba (helst på en i laget...) efter matchen! Kroppen värker och jag känner mig som 80 år...

Känner att jag behöver en ny teknisk pryl som plåster på såren. När kommer skatten???

Träningsuppehåll i två veckor också. Vad ska jag göra på all min lediga tid?

*pust*

ÄNTLIGEN FÄRDIG!

nu är jag helt sjut både psykigt och fysiskt.

jag har iaf lärt mig av mitt misstag: att skjuta upp saker i sista minuten! vi får se om jag kommer ihåg det nästa år....

:(

jag har inga bra dagar. stressen och ångesten är total och jag vill bara att det ska gå över...

Vi är överallt!

Lägesrapport:

Färdiga omdömen (idag): 1

Resterande omdömen: 3

Dagar till inlämmning: 2

Stressnivå (1-5): 2

Nu: dags för stockholmsderby! kom igen nu gnaget...


nu ska jag tampas med microsoft word

Lägesrapport:

Färdiga omdömen: 3 (varav 2 gjorda idag)

Resterande omdömen: 4

Dagar till inlämning: 3

Stressnivå (skala 1-5): 4


and twelve points goes to....

...Norge?! jag hejar på Johanna från Island. bästa svenska insatsen är kommentatorerna.

äntligen...

sitter på waynes i nya forum och dricker min efterlängtade latte och min extremt efterlängtade scone med cream cheese och aprikosmarmelad. Mums! jag har längat efter det här i typ en vecka. Jag misstänker att jag ser grymt cool och busy ut med min kopp och min snygga dator. En del kollar och ser impade ut.  Style by Mats Mats sitter i närheten, och då måste man ju va sådär södercool (i nacka forum...) ni vet! haha


Tanken är iaf att jag ska börja skriva på ett till omdöme...men det finns ju lite annat att göra i forum. Näe, ska glufsa i mig det här nu (på ett sjukt coolt sätt off course) och sen skärpa till mig!


hur jobbar jag nu?

Sitter utslagen i soffan. Skriver inte den resursansökan som jag måste göra. Skriver inte heller några omdömen eller i vittraböcker. Skriver värdelöst blogginlägg istället.
It's good to be me.

ibland är livet bara för bra

Emma kom förbi idag och skulle promt diska vinglasen från igår (hon som inte ens använde dom! Det kan dom som var här lägga på minnet...). Jag kände inte att jag kunde stå emot hennes viljekraft. Låt tjejen diska om hon vill! haha
Hon var så koncentrerad på uppgiften att hon inte märkte att jag började ta kort och fnissa för mig själv.


Hon fick iaf låna diskhandskar (hon är tydligen allergisk mot mitt diskmedel. Vilken myglare!!)


Jag passade på att dricka lite av hennes kaffe under tiden - det höll på att bli kallt!

Sen fick jag lite dåligt samvete (nej, inte det minsta!) så hon fick massa kläder och en väska. Snälla, snälla jag!


klibb

varför är det jägerklibb i hela mitt vardagsrum?!

na na nanananananaaa the pressure...

Jaha, snart har det gått en till vecka. Tiden går för fort, jag har sjukt många saker som jag måste göra och det fort! Massa jobbgrejer som jag skjutit upp alldeles för länge. Idag började jag med påsen (tänker inte förklara mer än så) och det var på tiden! Jag oroar mig inför hösten, alla omdömen ska vara klara om mindre än två veckor (jag har inte ens börjat!) och så har jag alla IUP-böcker att skriva i....det är stressigt och jobbigt just nu!! men, så har det varit alla år och jag lyckas ju varje gång. Ett psykbryt om dagen är väl normalt?!?

Imorrn ska vi äta och bowla med laget. Vi har bowlat en hel del med jobbet under åren... Jag hatar bowling! Jag blir skitsur skitfort om jag inte gör strike hela tiden (vem fan gör det liksom?) Jag blir helt galen, mycket värre än vanligt! Fördelen är väl att dom i laget är vana med mina utbrott...skönt, då slipper jag hålla känslorna inne! hehe
"Fiiiiiiisk!!"

Tänkte lägga in en bild från senaste bowling-traumat, men jag var så himla sur och ful så jag ångrade mig. Men ni förstår nog.


nu får dom lägga aaaaaav....

Dags för att gnälla på...*trumvirvel*....One Tree Hill.
Jag hade televisionsapparaten på medans jag gjorde några pärlplattor och FY fan vad den serien har flippat! Förr (länge längesen) låg den rätt högt upp på min lista över favoritserier men nu är det vidrigt att se på! Så. Jäla. Töntig!!

Tacka vet jag underbara serier som Grey's Anatomy, Gossip Gir, Sugar Rush och andra djupa serier som inte lämnar en oberörd..HAHA

Det här kanske var det mest meningslösa inlägget någonsin. Alltid något.

 

RSS 2.0