Modeblogg?

Var hemma hos mamma och pappa idag och rotade fram lite gamla solglasögon. Fashion då och nu eller har det någonsin varit fashion?? Döm själva...

1.         2.

3.        4.       5.

6.         7.      

Nr 1. Mina egna! Dom tjatade jag till mig uppe i fjällen under tidigt 90-tal. Kommer att användas flitigt i vår kan jag lova!
Nr 2. Pappas. Vad ska jag säga...Min lillebror berättade att han hade dom här glasögonen och cykelbyxor när han lekte Henrik Dagård (friidrottare). Skulle gissa på -96.
Nr 3. Mammas. Härligt brunmelerade och det står Expert Sundyberg på sidan av bågen. Klockrena! (tyvärr snodde brorsan dom. eller, jag snodde dom men han tog tydligen ur dom från min väska i smyg...dåligt!)
Nr 4. Pappas seglarbrillor "från tiden när vi seglade så mycket innan vi fick Johanna". Man kan vika ihop dom så dom knappt syns! (Brorsan snodde dom också...men det finns ett par likadana fast svarta och dom är fan mina!)
Nr 5. Mammas. Jag vet inte när hon hade dom här, tanken skrämmer mig.
Nr 6. Självklart mammas. Dom är helt sinnessjuka! Ingen kan se normal ut i dom. Hur tänkte hon?
Nr 7. GIssa en gång...Pappas! jag har alltid trott att det var ett par vanliga glajjer (säger en del om pappas något speciella smak..) men det är tydligen ett par svetsarbrillor. Besvikelse.

Nå, vilka ska jag sno? Kan alltid fixa nyckel hem till brorsan! Mohahahaaa...



Dä ä bar å åk

Jag och pappa har åkt skidor i hammarbybacken idag efter jobbet. Det var riktigt bra preppat så det flöt på bra. Nu vill jag ha nya skidor och åka massor! Jag kommer att hetsa på alla jag känner nu. Gör er beredda!!

barnvakt!

Idag är jag barnvakt åt min kusse Ruben, en glad och bestämd liten herre på snart 1,5 år. Vi har spelat innebandy, kastat bollar, busat i soffan, ätit äppelpaj, haft "diskussioner" om hur man beter sig vid matbordet..., diskat och sen var jag helt slut!! Jag bestämde att det var dags att sova. Ruben bestämde att jag skulle läsa en bok först. två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta....27 böcker läste jag innan jag gav upp. "Ruben. NU ska vi sova." Icke. "Nu ska Hanna sova. God natt!" Då går han in i sitt rum och jag hoppades att han skulle lägga sig ner i sängen och somna in helt själv, helt normalt...Han kom ut med ett gäng gosedjur som han fint la brevid mig i soffan. han tyckte väl att jag behövde dom eftersom jag skulle sova. När jag såg att han var på väg mot sin bokhylla orkade jag inte längre! Kusinen i knät och efter 2 min sov han som en stock. Nu ligger han i sängen och har det bra, jag ska väl plocka upp alla böcker, innebandyklubbor och allt det andra som han har dragit fram. Sen ska jag titta på världens finaste Ruben när han sover så sött.


sommar sommar sommmaaaaaaar!

Jag har fått vissa reaktioner på mina gnälliga inlägg. Till er kan jag säga: sjukdom+menstruation= grav irritation och allmänt missnöje. Om man plussar på jobbiga jobbgrejer och förlorade matcher så blir agrosumman högre.
Men. Allt kommer att bli bra. Bara det blir sommar snart...

gnällblogg

Jag är TRÖTT LEDSEN OCH ARG PÅ JOBBET JUST NU!!!

Vill ta ett (flera) glas vin och en cigg.

no more nyponsoppa

Nyponsoppan är slut och jag ska gå till jobbet imorgon. Helt ofrivilligt. Mår fortfarande mycket dåligt men imorgon är det utflykt till ekvallen och jag ska vara skridskogud och stajla för alla barn, pedagoger och föräldrar! Sen har jag bokat in IUP-samtal som måste bli färdiga och sen (det hatade) ALA-mötet...BLÄÄÄÄÄÄ!!!

sjuk

Jag är sjuk. OJ så sjuk jag är! Imorse stapplade jag ner till bussen och hela kroppen värkte. Hela bussresan lutade jag huvudet mot sätet framför och armarna hängde rakt ner...jag kände att det var lite konstigt men det var så skönt! Hostar, fryser och kallsvettas. Inte alls kul. Gick hem efter lunch och nu proppar jag i mig ipren och dricker massa vatten. Om jag blir hungrig har jag köpt nyponsoppa och mandelbiskvier. Mmmm....


men nu...

Ligger i mörkret och tycker synd om mig själv. jag hostar och snorar, vi förlorade den viktiga matchen, ont i hela kroppen,  missade säkert en rolig avslutning på internatet och som om inte det vore nog så fick jag roliga veckan. kul.........nej!!


utmaning...

Jaha, jag blev utmanad av Emmy att lägga upp den sjätte bilden i den sjätte bildmappen som jag har på datorn. Kul att det blev mina mottagna filer, det kunde ju gått riktigt illa...
Tadaaa!!

Mars 2006...Det här är alltså R som fxar håret, S som snackar i mobilen och E i bakgrunden. Har på känn att vi skulle ner till da Glacehouse...

Nu utmanar jag Sigge, Lotta och "Mika Häkkinen". Do it.

tid är pengar eller hur var det?

Hemma igen efter ett par härliga dar i det snöiga (och oplogade) Oslo. Alltid lika kul att träffa Lotta och dom andra tjejerna som får mig att längta tillbaka. Tack!!

Ändå så känns det nästan som om jag aldrig varit borta; hemma sent igår och tillbaka i rushen på jobbet som vanligt. Det är IUP-samtal, ALA-möten (som gör att jag missar träningen med laget varje vecka...fan!), körinternat, gymet och innebandyträning och match. Var tog min tid vägen? Måste boka in fikor med vänner minst en vecka innan och oftast är det alltid nått som kommer emellan. Det finns inte utrymme för spontanitet. 
Det sägs att tid är pengar. Som komvuxstudent hade jag hur mycket tid som helst men inga pengar. Och nu när jag jobbar och har pengar igen så har jag ingen tid. Låter det som en rättvis fördelning? Så mycket jag inte hinner med hela tiden.

Tänker lite på budskapet i Circus Cirkörs föreställning "Inside Out" jag såg för en månad sen om att våga leva! "Känner du dig död fast du lever?" är en replik som fortfarande ger mig rysningar.

Oooh nu inser jag att jag djupbloggar! Här sitter jag och sjuker när det är innebandy på tv. Ska genast skärpa mig.

Vad kul man kan ha med sina vänner ibland!

Under årens lopp har jag och min kompanjon Lotta umgåtts med en kär vän som sover en del. Då har vi haft så här roligt:


En näve jordnötsringar (hösten 06)


Diverse godispapper (sommaren 07)


En pinne (sommaren 07)


En liten tequilahatt och flaska (Oslo 09)


En liten groda (Oslo 09)


En liten spritflaska, en liten hatt (under den stora), en stor spritflaska och en stor hatt (Oslo 09)

1-1 i matcher

vi var tydligen uppe och spelade spel til klockan 06.00 imorse. Spelet tog fram dom allra värsta sidorna hos det andra laget. fuskare!! Fubb-Jutte och Fusk-Mika!!

men nej nej NEJ....

Idag har varit en jävla skit dag. Jag var på dåligt, nej uselt!, humör redan när jag vaknade och jag blev inte mindre grinig när kollegan slår en vittrabok i rumpan på mig och frågar om jag är sur....IDIOT!! jag har varit sur som ett bi hela jävla dan...
Huvudet värker och ögonlocken känns som bly. Får inte inte inte bli sjuk nu!! Ska ju till Oslo och festa!!

men va i?!

har ju massa fula bilder att lägga upp men dom går inte att rotera!!?!?!

RSS 2.0