juste

Lägger upp en bild på min fina lilla lampa som jag tröstshoppade i tors. Kanske lite mycket världsdelar i vardagsrummet nu men jag gillar den!


tydligen dags att damma av bänken...hehe

Slappsöndag...

Jösses vad jag är tröööött!! För mycket alkohol och för lite sömn (som vanligt)... Kom hem seeeent i natt och upp med tuppen skulle man ju. Klockan ringde kl 08.00 (glöm inte att jag blev bestulen på en timme!) och jag hasade mig ner till hallen för att spela säsongens sista match. Vinst med 12-1 om jag inte minns fel. Själv stod jag bara för tre assist men det är godkänt med tanke på min, minst sagt, bristfälliga uppladdning.
Efter den obligatoriska "vi kastar vatten på varandra ur våra vattenflaskor och springer omkring i omklädningsrummet"-leken så bjöd Nellie mig på luch uppe hos dom. Både jag och Nellie var jättetrötta och vi låg i soffan och bara mööööös. Nellie är så gosig med mig nu och jag ÄLSKAR henne så mycket! Stor börjar hon bli nu...snart går hon på "sök" i gurra c och gömmer sig för värmdö polarna. Hemska tanke!

                                  
                                   Trött guddotter och gudmor

augusti!?

Jag blev sprudlande glad över mitt deklaration idag. För första gången på flera år får jag tillbaka massa pengar från staten!! Lycklig hoppsade jag runt i lägenheten, gjorde piruetter kring klädhögarna och conversen när det slog mig: asså....skatteåterbäringen kommer väl inte förrns i .....augusti?!!? (augusti är annars en mycket trevlig månad på året)
Piruetterna avtog snabbt och ersättes av en suck och tanken att det är sjukt långt till sommaren. Den. Där. Jävla. Sommaren. Den hånar mig!

YES!!

Jag blev överbjuden på den (dumma och väldigt spontana) auktionen!! LÄTTNAD!!
Fast...såg att jag får tillbaka härligt mycket pengar på skatten så jag kanske vågar ta en liten sväng till på tradera? hehe

längtan

Kollade igenom mitt iPhoto idag och fastnade på alla fina sommarbilder. Känslan av sommar och värme skjölde över mig och lämnade mig lite tom efteråt. Jag kom ihåg alla härliga kvällar på glashuset, Den Stora Festen i mörtnäs, Blidö, jobbet, klipporna ute på klacken- ALLT! Solen sken, jag var brun och rosévinet flödade. Sommaren var underbar...

Pessimisten (eller kanske realisten) i mig känner att den här sommaren inte alls kommer att bli lika bra. Personer som fanns med då kommer inte finnas med den här gången. Kan hända att jag blev en aningens sentimental när jag kollade på bilderna (det kan också vara dags för den där härliga veckan...?) och nu gör jag som jag alltid gör när något blir jobbigt - förtränger och stänger av. 

En dag i taget mot sommaren.

dineros...

Jag behöver pengar. Vad har jag som jag kan sälja?! Och nu snackar vi inte om ett par hundringar, jag behöver mucho dineros!

"välkommen till röstbrevlådan som tillhör 076..."

Lördag. Sol. Perfekt läge att gå in mina nya sneaker och snacka om allt och inget.  Svarar min promenadvän? Nej...

vår!

Idag såg jag det första tecknet på att våren är här!  Klockan var fem över åtta på morgonen och solens strålar letade sig fram mellan trädens grenar. Jag följde dom med blicken och då såg jag det. Det första vårtecknet...
Den första a-lagaren som satt med sin färgade påse på bänken. I solen med sin Bagheraoverall från -88.  Han såg ut att njuta för fullt!

jag ville ta ett kort men jag vågade inte (man vet aldrig hur alkisarnas humör är innan morgonsupen) men om han sitter där imorgon är jag redo.

swoosh...

...sa det bara! Sen satt bollen i krysset. Matchen var avgjord. Another day at the office.

hur tänkte OKQ8?

Jag går förbi den här skylten minst två gånger om dagen och jag blir nästan förbannad varje gång...
Det stora felet med reklamen är: det står inte vad salladen PÅ BILDEN kostar men det står att kaffe + bulle (inte alls med på bilden) kostar 15 spänn!  Hur tänkte dom? ...vansinne...




Är det jag som överregerar här? Eller är jag galen som bloggar om en skylt 8.30 på en söndagmorgon? Give me some answers people....

snö?!

Sådär ja! Jag har inte haft tid att blogga och det kan va så att det här hemska vädret utplånar alla spår av inspiration till humoristiska inlägg.
Jag är upprörd. Varför är det snö?? Här har jag gått och köpt ett par riktigt frääääscha solbrillor och vårskor som bara väntar på att få glida omkring på stan. Mer sol åt det svenska folket!!

Imorrn är det äntligen f-f-f-freeedaaaaag!!! Fredag betyder vinkväll med vänner där djupa vinglas varvas med djupa samtal  och kanske en och annan hemlis ploppar upp... Linnea får under inga omständigheter vara youtube dj!! Förra gången vi drack vin ihop skulle hon sätta på "Den bästa partylåten EVER!" (jag vet att jag bloggade om det då, men det är alldeles för roligt att håna henne) och hon väljer....MAN ON THE MOON med R.E.M ?!?!?!?! "den är så bra att dansa till" HAHAHHAAAAAA

Nu boooorde jag skriva i ett par vittraböcker och sen booorde jag hoppa in i duschen....får se hur det går...

 

jag har äntligen gjort det

Idag har jag äntligen gjort det. Jag tog tag i mig själv och det gick över förväntan! Idag har jag diskat!! Ni kanske inte förstår hur STORT det är...men jag är sjukt nöjd och stolt över mig själv.
Medans jag diskade tänkte jag på en bekant som inte kan gå och lägga sig om det står ETT enda glas i diskhon (jag hade ETT glas som var rent...) och när jag stod och diskade dom första tallrikarna tänkte jag " gud, vilken bra idé! Från och med nu ska jag diska på en gång!" ...Efter den tolfte tallriken och 24 bestick (glasen fick inte plats/jag orkade inte mer) tänkte jag "vilken jävla idiot!! det är ju SKITJOBBIGT att diska!!" 

Nu ska jag som kolla efter en liten diskmaskin på blocket!

jag är med....

Jag har blivit med ny mobil! (ja mamma, du kan få min gamla om du vill) En Samsung wiz. Det är det närmaste jag kommer min älskade iPhone...om två år blir det vi två!


vår och supermatta?

Men HUR bra väder har det inte varit idag? Perfekt promenadväder. En vän sa att våren är här, vilket jag inte alls tror. Jag har istället spenderat dagen i en sporthall (vi vann med 7-3 och jag gjorde två mål!) och brunchat med ett härligt gäng men inte alls tagit den Stora Promenaden som jag ville göra. Det fick bli en busstripp till mölnvik och inhandling av en köksmatta istället. Inte fy skam det heller. Synd bara att den nya mattan inte har en inbyggd diskfunktion så all min disk kunde bli ren av sig själv...eller att den skulle vara en matta/protokollskrivare och kunde skriva rent ett protokoll från veckans styrelsemöte som det är lite bråttom med...Det hade varit nått! Kanske nått att tänka på för Rusta!?

Imorrn är det v.10 och det innebär att jag får massa nya barn på jobbet! spännade...min lilla mupp-grupp :)

RSS 2.0