Helg!

Idag vaknade jag upp innan alarmet ringde (9.30) och kände mig hur pigg och fräsch som helst. Underbart!
Det tog ca 2 sekunder innan jag förstod att nått var fel. Mycket fel...En mordisk träningsvärk spred sig genom hela min kropp, det började i vaderna, spred sig som brinnande eld genom fram och baksida lår, exploderade i skinkorna och pös sen ut i skulderbladen och armarna. Jag blev först chockad av smärtan och jag låg och vred mig i plågor utan att förstå vad som hade hänt?!
juuuuuste...hade ju en timmes fysträning igår med högdalen. Kan ju va därför. Kommer knappt ihåg senaste gången jag fysade (Räknas mini-röris på jobbet? Den delen med kräftgång och elefanterna har jag aldrig gillat, den e superjobbig) så det va väl bra men jösses vad ont jag har!

Åkte en sväng till IKEA med min moster Kim och min underbara kusin Ruben och köpte nya smarriga ljus och lakan. Folk tittade lite konstigt på mig eftersom jag vajade lätt fram och tillbaka istället för att gå normalt, och att böja sig en aaaaningens ner för att plocka upp en lånekatalog va rena självplågeriet!

Sen va jag tvungen att åka in till stan och byta en klänning som jag köpte igår. Det kan väl inte va så svårt att byta en klänning på h&m, det gör ju folk hela tiden. Det gick inte alls bra! och om jag inte gillade h&m innan (vilket jag verkliiigen inte gjorde) så fullkomligt avskyr jag det nu! Varför varför varför kan dom inte ha lite strukturerade avdelningar så man ser vad saker och ting finns? till sist fick jag fråga en tjej (som stank sprit) var just den klänningen fanns men då fick jag bara svaret "titta lite noggrannare där det finns mycket svarta kläder
Då lackade jag och vaggade sakta ut... gick till tre andra butiker och gav upp. jävla piss h&m! lämnade tillbaka klännigen och köpte en innebandyklubba istället bara för att göra mig lite glad. Det funkade! =)

Nu sitter jag hemma hos min moster och är barnvakt åt Ruben, vi har ätit pannkaka, tittat i djurboken 2589 gånger, sjungit och dansat till "Doobidoo", bytt två bajsblöjor och somnat i soffan. Myyyyys! Världens sötaste Ruben! 


                                    
                                     Vi e båda prylgalna

                                     Världens sötaste!
                                     Världens bästa Ruben
                                                            




  


Det är lustigt...

...hur mycket lättare allt kan kännas efter man har pratat med en vän. Sen att man blir ett känslomässigt vrak efteråt spelar ingen roll! =) Tack Lotta!

The hot island

Jag bor inte i stan, jag bor på en ö. Det är oftast världens finaste ö, speciellt på sommaren. Många av mina vänner och släktingar bor också på denna sköna, gröna ö. Jag har alltid gillat att bo här. Allt och alla har funnits nära och det tar inte så lång tid att åka in till stan om man så vill. Jag kan se mina barn växa upp här i en lycklig idyll precis som jag har gjort.

MEN NU FÅR DET VA NOG!!!
Jag vill härifrån! jag är trött på den här skitön där alla känner alla och ibland är det helt omöjligt att va anonym. "jaha, jag gick i samma klass som din mamma, lira hockey med din pappa, tränade din brorsa i fotboll, va gympavikarie åt dig i åttan och har haft ihop det med din moster -93"  Typ.  Det händer verkligen!

Jag vill bara bo i stan. Hur svårt kan det va? För en fattig student (obs singel!) kan det väl inte va sååå svååårt. Eller!?
Haha...ibland e jag för jävla rolig...





nu ska det blogg-blottas!

Nu har ångesten lättat en aningens men nu känner jag mig mer irriterad. Jag har haft en asbra helg! Jag har träffat massa nya trevliga människor, gamla underbara vänner och sett helt sjuuuuuuka saker!!
Här kommer ett litet axplock:
En mysig, och lite dramatisk, kväll på Sjögräs med Anna, Karin och tre glas rödvin.

Födelsedagsfirande med nya bekantskaper, mer vin, dialekter och simulerade, hysteriska skrik från balkongen ("så här lät jag när jag gick spökhuset en gång och det kom en gammal spöktant och då fick jag paniiik och skrek så här: Iiiiiiiii!!!" ).

Bartömning hos Tobbe där alkoholen och humorn flödade som aldrig förr.

Middag med släktingar, deras barn, deras ex, gemensamma barn, exets barn från ett tidigare äktenskap, barnbarn, exets nya man osv osv...

Chillpill i pissmyran med Lina och Mohamed ...på en balkong i svedmyra. Intressant..väldigt intressant...och lite skrämmande..

Helt enkelt en kanonhelg. Jag har inte skrattat så mycket på bra länge!! Och vad händer...jo, söndagsångest.
Det är det som gör mig irriterad. Fan att helgen ska sluta i totalt mörker!!

Jag vill prata med min vän. Men hon är i grannlandet och har roligt och jag skulle vilja sitta mitt emot henne i min soffa eller under hennes fläkt, dricka vin och älta min ångest. Men det går inte. Jaha, nu är jag tydligen irriterad och ledsen.
Det är inte lätt idag...

Söndagsångest

Jag brukar alltid ha lite ångest, men bara på söndagar. Idag är det söndag och jag har söndagsångest.
Idag är det ångest över innebandyn (jag har haft det förr) och det är verkligen asjobbigt! Oavsett vilket beslut jag tar (som jag måste fatta snart)  så kommer jag att förlora. Pest, kolera eller en kropp formad som barbapappa. Vilka härliga  alternativ...

Snart kommer mina päron med god thaimat till mig, lite gratismat kanske rensar bort lite ångest? Han ser nöjd ut men han har minsann inte söndagsångest!


Morgonstund har guld i mun...eller?

Jag är verkligen ingen sjusovare, jag kan va morgonpigg. Det är bara det att nästan hela semestern (6 veckor) har jag blivit väckt av telefonsamtal från mamma som säger " Hej gumman, va ska du göööööraaaa idaaaag dåå? Det ska bli fint väder. Va? väckte jag dig? Då är det lika bra att du går upp" klockan är ca 9.00. Inte okej!!
Inte nog med det, mina vänner har visat sig vara extremt smsaktiva under dom tidiga morgontimmarna. igår vaknar jag av ett sms, typ 3 timmar innan alarmet går, är det står " vad har du för abonnemang? jag måste börja kolla mobiler!" Hur tänkte du där kära vän?
Självklart så väcks jag idag igen när mobilen vibrerar i närheten av min fot (hur mobilen hamnat där har jag ingen aning om) och i smset står det "Vaken?" 08.40. En lördag. I det läget spelade det ingen roll att det va vännen i utlandet som hörde av sig. Samma vän som tidigare i veckan ringde kl 07.00 av misstag...7 gånger!?

Nu kanske du som läser tänker nått i stil med "men shit, vad hon gnäller. hon måste va bakis eller nått" Ni har alldeles rätt!



Så där ja!

Igår var det dags för mig att göra som alla andra och starta en blogg! Jag har varit lite anti bloggar förut, men nu e det tydligen dags ändå.
Många av mina kompisar har värsta snygga bloggarna. Hur gör man bloggen snygg?! Tips tas tacksamt emot!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0