tisdag

Värmeeeee!! den knäcker mig! det var jätteskönt att vara med kottarna på stranden, även om jag inte fick bada, och det var jättemysigt. När vi kom tillbaka blev jag helt paj och var sur och grinig mot mina kollegor. Sorry!

Efter jobbet drog jag och Lina och badade på grisslinge. Jag blev iputtad av två småtjejer!? Sen delade vi på en flaska vin i solen. En helt okej dag helt enkelt.

Bjussar på en bild på Lina (hon kollar ju ändå inte min blogg)

idag ska jag bada med f-3!

Sanna på f-3 behöver hjälp och jag ska vara med henne och fritidskottarna idag. På förmiddagen ska vi baka muffins och sen ska vi gå och bada! Niiiiiiice! Mina kollegor på förskolan får sitta på baksidan och ruttna! haha


Mot badplatsen! So long suckers

måndag

idag slutade jag tidigt och åkte direkt till grills och badade med sigge, erica och gravida malin. Sååååå varmt!!
Tog en endaste bild: på ericas sönderbrända rygg.

jag: du har vattenblåsor på ryggen
erica: va? va e det?!
jag: jaa, blåser på ryggen...du har ju bränt dej. dom kan man riva sönder!
erica: aldrig hört talas om. får ja se! ta kort!
jag: jahaaaa me vadå?
erica: MED DIN MOBIL!

Voila! skåda dessa hemska vattenblåsor


Sen var jag och Lisa och tränade på world class. Känns bra! Nu lite svalkande glass! haha

bilder från helgen


mamma och herman 

             
moi                              pappa                          matte (ruskigt likt pappa!)


sigge (och nån ofräsch typ som smög upp på filten bakom och satte sig och såg allmänt äcklig ut. Otäckt!! eeeh)

        
den läskiga apan      kolla ögonen!!

le weekend

Vilken härlig helg!
Igår var jag ute på sjön med far, mor och hund och solade på fårholmen och åt smarrig lunch på getfoten. Vi drack god tjeckisk öl i solen och jag var nästan lite slirig när bror min körde hem mig. MEN vad trevligt det är att bo i sveriges finaste skärgård (på sommaren) och kunna dra ut med båten när andan faller på. Lovely!
Kvällen bjöd på "fredagsklubb" med Sofi, Erika och Nike, mellanöl, en sväng till söder, sen till berns och sen en sviiiindyr taxi hem. Har lovat att inte åka taxi under hela semestern. Sååå hemskt är det inte att vänta i slussen i (minst) 30 min...eeeeeh?

Idag har jag varit på stora sand med min stödfamilj Lindgren-Pettersson och solat och badat. Väldans trevligt! (trots att allt började katastrofalt med parkeringsvakter, en stängd kiosk, mobiler (och män) som inte funkar och en lååång promenad i hetta med en vagn som inte är gjord för underlaget sand/rötter/kottar/sten. Psyktbrytet var nära kan jag lova! haha)
Jag var en outcast mellan alla barnfamiljer så jag la mig bakom och läste bok. Skönt!

Tog en del roliga bilder med mobilen men jag får ingen kläm på bluetoothen...jag jobbar på det!

Åååh vad irri

Jag lyckas inte lägga in mina mp3-filer som ringsignaler i phonen! irriterande!! iTunes gör mig vansinnig!!! Hjälp Någon annan cooling som kan hjälpa mig?

The american way


(skor inomhus alltså...)

snart sommarlov

Kottarna på jobbet börjar sakta men säkert gå på sommarlov och samtidigt som det ska bli sååå skönt att slippa dom ett par veckor så känns det ändå lite jobbigt, nästan sorgligt på nått märkligt sätt.
Efter den här veckan har jag egentligen bara en grej som jag inte kommer att sakna: dom trampar mig på fötterna hela tiden! Låter kanske urlöjligt men hela veckan han mina fötter massakerats av barn som trampar hänsynslöst på mina stackars fötter i havaianas. Vissa vrider liksom till i nertrampet!? Jag är antingen osynlig (hur nu det kan vara möjligt) eller så har min status sjunkit drastiskt! 

Idag hade vi hejdåfika för Lina som slutar nästa vecka. JAG ÄR I SORG!!!
Vi jobbar nästa vecka men SOM jag kommer böla sista dagen...


mina bästa

iPhone!

Bloggar från min ursnygga iphone! Känns bra...

HUA!

Hittade den här bilden från midsommarnatten. Den e BRA läskig!! 
Det är min kompis syrra. För ett tag sen berättade jag för min kompis att jag tyckte att hennes syrra hade så läskiga ögon. Självklart säger min "kompis" det til syrran och nu är det en grej som dom skrattar åt. Kul. Den här bilden skickade dom alltså till mig mitt i natten. HUA!! jag får rysningar när jag ser den....


"Jag är snäll" stod det. Tror vi henne? Knappast!!

Gissa nr 2



Det här fina (?) hjärtat har jag gjort idag. Gissa vem som kommer att få det?

Gissa nr 1



Gissa vad Arash har i påsen?


underbara kalvsvik

Jag hade alldeles underbara dagar ute i kalvsvik! God mat, sol, regn, snaps, snapsvisor, dans kring midsommarstång, fin sommarkrans, hysteriska skrattanfall, middag på franska, vin, twilight, böcker, fotboll, karate, rundpingis, fyllesms,  gamla bekanta, pinsam tystnad och härliga människor!
Jag hade så kul att jag inte tog några kort. Hittade en bild på mobilen idag.


Rundpingis! Det borde vara lag på att alla ska ha ett pingisbord hemma!


Midsommarfirande på jobbet. Lina och jag misslyckas återigen att se normala ut på kort tillsammas. We are cursed!

tankar i dåligt väder

Var på "vuxenfika" idag med mina vuxna vänner med barn, renoverade lägenheter och hus. Det var mycket trevligt!
Det sätter igång massa tankar att umgås med mina vuxenvänner. Jag blir smittad av alla söta barn! Jag vill också ha...men inte nu. Först ska jag ju flytta till stan. När det nu blir av...Kollar ibland på hemnet för att drömma mig bort bland alla underbara längenheter. Jag har ju inte råd att köpa! Inte ens pluttlyor på 25 kvadrat (som stiger 800 000 kr under budgivning. Helt galet!) och så litet kan jag inte bo. Jag blir väl fast här i all evighet...
Något måste göras!

AW

I torsdags mötte jag upp mina östermalmsvänner Sofi och Erika för after work på Hotellet. Ett glas blev två, tre, fyra och sen blev det drinkar. Jag var lyrisk över hur goda dom var (fick nog lite hjälp av allt rosévin...)! Där blir det nog en hel del häng i sommar. Vi smidde planer om midsommar och kommande fredagsklubbar med middagar och vin. Får se hur det blir med den saken...

          
                                            Sofi spillde ut halva drinken på en gång...

                                                                 
Vi delade systerligt med oss av våra drinkar till henne. (Erika tyckte på allvar att den här bilden blev bra på mig och Sofi. På allvar!?)


Mot Sturehof!

fekke i helgen

Som sagt så ska jag på 18-årsgalej på fredag och någon form av present ska inhandlas. Vad köper man? Har inte tänkt att lägga ner massor av kulor...Är det trist med skumpa?
Fick höra på omvägar att man ska ta med sig egen dryck. Jag vet inte varför men jag blev oerhört chockad av detta!! Glömde för en stund att det faktiskt va en 18-årsfest...


varför blir jag inte förvånad?

måndag: vaknar 05.55 och panik och rädsla sprider sig som en våg genom min kropp. 05.55!??! jag måste gå hemifrån 06.00!!! jag öppnar på jobbet och får inte försova mig för då är jag körd och Luddes mamma dödar mig!!
Blir förlamad av paniken och vet plötsligt inte vad jag ska göra (klä på mig fort och absolut inte glömma presenterna och vikiga papper) Springer fram och tillbaka i hallen ett par gånger utan att komma på att jag fortfarande måste klä på mig...
05.59 återfår jag kontrollen och gör det oundvikliga. Jag slår numret alla vi värmdöbor har inprogrammerade längst bak i huvudet sen tidiga tonåren: 08-570 357 00. Värmdö Taxi.

06.35: 228 kr fattigare MEN på jobbet i tid. Pratar länge med Luddes mamma i hallen och har mycket trevligt. Ligger fortfarande på plus där...haha

Men allvarligt, är jag otursförföljd? Får jag tillbaka för allt dumt jag gjort?



testar nått nytt

Senaste tillskottet till familjen: "London" vad tycks?



tycker nog att min hand ser rätt gammal ut på bilden. Kan omöjligt stämma!

mer oflyt it is

fiskfiskfisk!! jävla förbundskapten och skitlag. Kongo-Kim var usel, vad fan gjorde Nilsson och vart tog Ibra vägen??
Drack två öl och blev typ full...kan det kanske vara så att jag har varit våldsamt bakis idag? heeeeh...

Imorrn har jag 1000 grejer att fixa. Rösta, fixa presenter, möta Mulle, lämna bilen, fixa fram papper från sensus, tvätta och nyktra till. Hua!

Oflyt

Jag har inget flyt just nu. Det mesta blir fel. Orkar inte skriva allt för det skulle ta för lång tid och det skulle bara bli gnälligt och trist. Därför väljer jag ut godbitarna till er!

Jag har haft problem med mitt lås till lägenheten i ett par veckor, jag kommer varken ut eller in, och har fått blåsor efter hysteriskt vickande med nyckeln i en evighet = oflyt. MEN jag ringde värmdö bostäder som fixade ett nytt lås igår. Kanon! Det är superenkelt att vrida om nyckeln nu. Jag var jättenöjd tills jag kom hem inatt efter galej på stan. Vad kan möjligen gå fel? JO att MIN NYA NYCKEL INTE PASSAR TILL PORTEN?!! = oflyt. så där stod jag kl 03.16 och kom inte in. Istället för att få ett hysteriskt utbrott valde jag att fnissa för mig själv för att inte bryta ihop fullständigt...  Det var bara att ringa taxi och åka till det enda stället där jag faktiskt har en nyckel som funkar...hem till mamma och pappa.
På vägen till soffan slår jag foten i två blytunga hantlar som (av någon anledning) ligger mitt på golvet. AJ!! fick kasta mig på en kudde för att inte vråla högt = oflyt.

Fick i uppdrag att lämna hunden hos farmor och farfar. Fick låna röda bilen. Niiiiice tänkte jag. Icke. Jag tyckte att bilen kändes konstig och jag vände och vad ser jag..PUNKTERING!? = oflyt.

Nu vågar jag knappt lämna hemmet, vad som helst kan ju hända...Bara inte vi inte torskar mot danskjävlarna också. Maximal oflytsdag.... men jag väljer att fnissa mig igenom det här! Snart blir det tacos och fotbollsmatch! 

it's official

Kej. Nu är det bestämt. Jag ska på 18-års fest! jag vet inte vad jag tycker om det riktigt...hjälp mig att bestämma mig:
Shit, vad töntigt! eller Soft, bjuds det på bål?

RSS 2.0